Art Gallery Patel
   Kadoshop
   Blankenburgh
   TurnaroundTranslations
   Bosgrond.nl
   Spaarbaak.nl
   Brooker
   Kladblad
   Vakanties-in.EUPortfolio

MMinternet heeft ruime ervaring met de verschillende aspecten van website-bouw. Zowel kleine als grote websites zijn door ons gerealiseerd. Dat onze aanpak succesvol is blijkt zonder meer uit onze portfolio. Helaas kunnen wij deze in verband met de privacy van onze klanten niet in z'n volledigheid presenteren. Onderstaand daarom slechts een selectie uit onze portfolio. Meer over onze projectaanpak en de behaalde resultaten leest u op de pagina Consulting.


Art Gallery Patel
Voor Art Gallery Patel is is met behulp van het CMSimple concept een betaalbare professionele website gerealiseerd.

Bij Art Gallery Patel vindt u een bijzondere collectie schilderijen uit de 19e en 20e eeuw, van Hollandse Romantiek tot Haagsche School en andere impresionisten. De website is in samenspraak met de klant dusdanig ontworpen dat de klant zelf relatief eenvoudig nieuwe pagina's kan toevoegen conform een op maat gemaakte layout.

Naast hulp bij de ingebruikname krijgt de klant verdere ondersteuning bij internetmarketing en beheer van de website.

Kadoshop
In samenwerking met Blankenburgh Relatiegeschenken is voor een groot industriebedrijf een kadoshop gerealiseerd waar werknemers met een (na een bedrijfsfeest) uitgereikte kadocode zelf een kado konden uitzoeken en hun bezorggegevens konden invoeren.

De website is technisch volledig verzorgd, inclusief domeinregistratie en hosting, installatie en beheer, het genereren van beveiligde kadocodes en gebruiksinstructies vooraf, een administratie paneel voor monitoring gedurende de openstelling, alsmede bezorglijsten en statistieken na afloop. De vormgeving van de kadoshop is ivm. de herkenbaarheid gebaseerd op de bedrijfswebsite van de klant.

De shop is succesvol bezocht door zo'n 1000 werknemers.
De beschikbare kado's en de logistieke afhandeling werden verzorgd door Blankenburgh.

Blankenburgh.nl
Voor het bedrijf Blankenburgh Relatiegeschenken is een nieuwe website ontworpen en geimplementeerd. De layout kenmerkt zich door een frisse, speelse indeling waarin de sfeer van het bedrijf en de showroom goed tot uiting komt. Middels subtiele animaties wordt een duidelijk beeld gegeven van hetgeen Blankenburgh te bieden heeft. Met de nieuwe website is de aanwezigheid op internet een passende uitbreiding op het fysieke bedrijf geworden.

TurnaroundTranslations.com
Voor het vertaalbureau Turnaround Translations is een betaalbare website gemaakt die door de klant zelf eenvoudig aan te passen is. Middels een handig Content Management Systeem (CMS) kan de klant zelf na oplevering de tekst van de website aanpassen, zonder technische kennis en onafhankelijk van anderen. Dat is flexibel en voordelig! Meer over onze CMS websites vindt u hier.
Andere succesvol geïmplementeerde CMS websites zijn o.a. Art Gallery Patel, Energetische Therapie en Stichting Enghoeve.

Bosgrond.nl
Bosgrond.nl is voor deze vorm van onroerend goed marktplaats op internet waar verkopers en kopers elkaar kunnen vinden. In samenwerking met een grafisch ontwerper is ondersteund door krachtige techniek een nieuwe website gerealiseerd waarbij de beheerder eenvoudig het percelenaanbod kan aanpassen.

Spaarbaak.nl
Spaarbaak.nl is een informatieve website waar spaarders terecht kunnen voor nieuws, artikelen, tools en links op het gebied van sparen.

Brooker.nu
Voor de onroerendgoed makelaar Brooker vormt Brooker.nu het internetfiliaal. Deze website kenmerkt zich door een eenduidige uitstraling gecombineerd met een gebruiksvriendelijke back-office functionaliteit.


Kladblad.nl
Kladblad.nl is een handige persoonlijke startpagina. Bij deze website wordt zowel het beheer alsmede de vervolgfase ondersteund door MMintenet.


Vakanties-in.EU
De website Vakanties-in.EU is een reisportal waarin een omvangrijk aanbod aan vakantiereizen van meerdere reisorganisaties gebundeld is. Bij deze website wordt de inhoud automatisch vergaard bij de diverse partijen om vervolgens op overzichtelijke wijze gepresenteerd te worden. MMinternet heeft het website-script doorontwikkeld en website beheerders kunnen op basis van dit script hun eigen vakantiesite exploiteren. Kijk hier voor meer informatie over de aanschaf van dit script.


  Welkom           Consulting           Hosting           Over ons           Contact
Copyright © 2005-2024, MMinternet. Alle rechten voorbehouden. MMinternet is onderdeel van Maxint - KvK 27289686.
Website tips: ZilverenGuldens.info, SnelAfsluiten.nl, GoudenTientje.info, Kladblad.nl, Bosgrond.nl, Spaarbaak.nl, ArtGalleryPatel.nl