Introductie
   Affiliates/feeds
   Aanpasbare layout
   Online demo's
   Systeemeisen
   Gebruikslicentie
   Prijzen
   Updates
   Bestellen
   Gerelateerde diensten
   HistorieVakantiescript "Travel"

UIT DE VERKOOP

Laatste nieuws: Vanaf heden wordt het op deze pagina besproken vakantiescript "Travel" niet langer door MMinternet verkocht of actief ondersteund. Wilt u het standaard script aanschaffen dan verwijzen wij u graag door naar Pixeldust. Klanten van MMinternet kunnen kosteloos de laatst uitgebrachte update aanvragen. Support wordt alleen nog op basis van onze maatwerkprijzen aangeboden.

Vakantiescript "Travel"

Begin uw eigen online reisbureau! Dit reisbureau-systeem download automatisch honderden reizen uit de databases van grote touroperators in Nederland. Via affiliateprogramma's verdient u per vakantie die via uw site verkocht wordt gemiddeld 20 tot 50 euro.

In samenwerking met Pixeldust levert MMinternet een script waarmee een automatisch draaiende vakantiesite gerealiseerd kan worden. Er zijn twee varianten: een Winterscript en een Zomerscript. Deze scripts zijn ook bij Pixeldust verkrijgbaar, maar als enige in Nederland levert MMinternet een upgrade waarmee duizenden extra reizen en aanbieders aan de vakantiesite kunnen worden toegevoegd.

Feed-gestuurd en zoekmachine vriendelijk

Het script maakt gebruik van feeds van affiliate programma's. De reizen worden met een cron-job automatisch ingelezen van feeds geleverd door Affiliates.nl, TradeTracker*) of TradeDoubler*). Men hoeft dus zelf nagenoeg geen onderhoud te plegen!

De standaard versie heeft ondersteuning voor vier feeds van Affiliates.nl. Met de upgrade komen daar nog eens vele feeds bij van Affiliates.nl alsmede TradeTracker, TradeDoubler en M4N*). Met de upgrade importmodule wordt het mogelijke aanbod vergroot tot meer dan 40.000 reizen ipv. +/- 2000 (voor de winterversie ruim 3500 ipv. +/- 350). De keuze uit mogelijke feeds wordt gedaan middels een eenvoudige configuratie instelling. Afhankelijk van de feed-structuur kunnen door MMinternet of andere developers feeds/affiliates worden toegevoegd, maar dit moet per geval worden bekeken.

*)Feeds van TradeTracker, TradeDoubler en M4N zijn alleen beschikbaar in de upgrade.

Eigen layout met top/end mechanisme

De standaard versie heeft een eenvoudige layout die met behulp van een top/end mechanisme relatief makkelijk aan te passen is. Verschillende afnemers hebben met dit mechanisme een mooi eigen ontwerp gerealiseerd. Zie oa. deze websites:

Online Demo's

Demo's van de scripts zijn online te bekijken:

In het zoekgedeelte is in het keuzelijstje "Met" te zien welke aanbieders momenteel ondersteund worden. Nb. vanaf versie v3-0701 worden alleen aanbieders met reizenaanbod getoond, niet aanbieders zonder reizen.

Systeemeisen: LAMP server (Linux, Apache, MySQL, PHP)

Het script is eenvoudig te installeren op de meeste servers die PHP4, MySQL, cron en .htaccess ondersteunen. Middels de voor systeembeheerders goed te volgen instructie is installatie in korte tijd te doen. Er is geen installatieprogramma of configuratiescherm. Wanneer u installatiehulp nodig heeft (optioneel) dan wordt dit tegen marktconform uurtarief geleverd. Neem voor informatie hierover contact op.

Gebruikslicentie

De licentie voor de upgrade is net als die van het script persoonsgebonden. Na aanschaf van een licentie mag het script of de upgrade op alle eigen sites gebruikt worden. Een eventuele website-verkoop door licentienemer is altijd inclusief de gebruikslicentie en de licentienemer is verplicht om de gegevens van de koper door te geven en - indien de licentienemer zelf het script blijft gebruiken - een nieuwe licentie aan te schaffen.

Vaste prijzen
Updates
Bestellen
Gerelateerde diensten

Vanaf heden wordt het op deze pagina besproken vakantiescript niet langer door MMinternet verkocht of actief ondersteund. Wilt u het standaard script aanschaffen dan verwijzen wij u graag door naar Pixeldust.

Historie

De betrokkenheid van MMinternet bij dit script begon in de zomer van 2006, na aanschaf van het script bij Pixeldust. Die eerste versie had ruimte voor verbetering. Er is toen een upgrade versie gemaakt met extra feeds en bugfixes; eerst voor eigen gebruik, later ook beschikbaar voor derden. Vervolgens is door MMinternet op basis van de bugfixes uit de upgrade een nieuwe 1.1 versie gemaakt welke gratis onder klanten van Pixeldust is verspreid. De upgrade met de extra feeds is los leverbaar gebleven voor deze klanten en daarnaast heeft MMinternet met Pixeldust een samenwerkingsovereenkomst waaronder wij het Travel Script tegen vaste prijzen kunnen leveren, al dan niet met korting gebundeld met de upgrade. In oktober 2006 heeft Pixeldust het standaard winterscript gemaakt. In oktober 2007 is op basis van die layout en het uitgebreide zomerscript een uitgebreid winterscript gerealiseerd.

In de periode 2006-2010 heeft MMinternet regelmatig nieuwe updates/bugfixes uitgegeven met oa. een flink aantal nieuwe feeds. Na het afnemen van de belangstelling vanaf 2010 is uiteindelijk besloten om het script uit de verkoop te halen en niet meer actief te ondersteunen.

UIT DE VERKOOP

Laatste Nieuws: Vanaf heden wordt het op deze pagina besproken vakantiescript "Travel" niet langer door MMinternet verkocht of actief ondersteund. Wilt u het standaard script aanschaffen dan verwijzen wij u graag door naar Pixeldust. Klanten van MMinternet kunnen kosteloos de laatst uitgebrachte update aanvragen. Support wordt alleen nog op basis van onze maatwerkprijzen aangeboden.

 

  Welkom           Consulting           Hosting           Over ons           Contact
Copyright © 2005-2022, MMinternet. Alle rechten voorbehouden. MMinternet is onderdeel van Maxint - KvK 27289686.
Website tips: ZilverenGuldens.info, SnelAfsluiten.nl, GoudenTientje.info, Kladblad.nl, Bosgrond.nl, Spaarbaak.nl, ArtGalleryPatel.nl