Betaalbare aanpasbare websites

Makkelijk aan te passen website

MMinternet realiseert uw eenvoudig bij te werken website voor een lage prijs. Centraal onderdeel in onze aanpak is het gebruik van een content management systeem (CMS) genaamd CMSimple*). Hiermee kunt u zelf na oplevering de tekst van uw website aanpassen, zonder technische kennis van bijvoorbeeld HTML en onafhankelijk van experts. Wij zorgen dat het allemaal werkt en vervolgens werkt u zelf uw website bij wanneer u maar wilt. Dat is flexibel en voordelig!

Gemakkelijk te gebruiken

Makkelijke editorHet CMS is zeer eenvoudig in het gebruik. Nadat u bent ingelogd met uw eigen toegangscode kunt u op eenvoudige wijze zelf de inhoud van uw website aanpassen. Elke pagina krijgt een eenvoudige editor waarmee u de tekst naar believen kunt aanpassen. Zo kunt u oa. lettertypes en tekstgrootte aanpassen, de uitlijning wijzigen, opsommingen maken, gemakkelijk alinea's of geheel nieuwe pagina's toevoegen, afbeeldingen toevoegen, links maken, etc.

Nadat u uw website heeft aangepast, worden geheel automatisch de inhoudsopgave en de sitemap bijgewerkt en kan de nieuwe tekst bekeken worden of met de ingebouwde zoekmachine worden gezocht.

Succesvolle aanpak

Op basis van jarenlange ervaring heeft MMinternet een succesvolle aanpak samengesteld. Voor het realiseren van uw website vinden de volgende activiteiten plaats:

  • Inventarisatie - Om een goed beeld te krijgen van hetgeen gemaakt moet worden en wat de mogelijkheden zijn, moeten eerst de nodige zaken op een rijtje worden gezet. Denk hier bij aan vragen als: Hoe gaat uw website eruit zien, welke naam gaat u gebruiken, wat voor inhoud krijgt de website?
  • Vormgeven website - Voor het bepalen van de vormgeving kunt u kiezen uit honderden voorontworpen layouts. De layout van uw keuze wordt vervolgens aangepast aan uw eigen huisstijl of op maat gemaakt logo.
  • Domeinregistratie - Met uw eigen domeinnaam is niet alleen uw website gemakkelijk te vinden op internet; klanten kunnen u ook per e-mail bereiken op een professioneel adres. Indien u al een domeinnaam heeft, maar nog geen website, dan is deze uiteraard ook te gebruiken.
  • Inrichten webhosting - Om uw website dag en nacht bereikbaar te laten zijn, wordt op een server in een professioneel beheerd datacentrum ruimte gecreëerd voor uw website en uw e-mail. Op deze server krijgt een eigen hostingaccount, waarmee u uw webruimte en e-mail opslag kunt beheren. Het CMS wordt voor u klaargezet zodat u zonder verder oponthoud direct aan de slag kunt.
Met deze aanpak heeft MMinternet keer op keer bewezen met een korte doorlooptijd en voor een lage prijs websites te kunnen realiseren. Voorbeelden van succesvol geïmplementeerde CMS websites zijn o.a. Info-Catcher, Turnaround Translations, Energetische Therapie en Stichting Enghoeve.

Aanpassingen en maatwerk

Voor het aanpassen van templates is technische kennis vereist. Waar nodig past MMinternet de door u gekozen template aan zodat deze voldoet aan uw wensen. In de standaardprijs van een door MMinternet opgeleverde CMSimple website zijn de basisaanpassingen inbegrepen. Verdergaande aanpassingen, maatwerk of een exclusief voor u ontworpen template behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor het aanvragen van een op maat gesneden offerte.

*) Voor achtergrondinformatie over CMSimple zie www.cmsimple.dk

 

  Welkom           Consulting           Hosting           Over ons           Contact
Copyright © 2005-2024, MMinternet. Alle rechten voorbehouden. MMinternet is onderdeel van Maxint - KvK 27289686.
Website tips: ZilverenGuldens.info, SnelAfsluiten.nl, GoudenTientje.info, Kladblad.nl, Bosgrond.nl, Spaarbaak.nl, ArtGalleryPatel.nl