Voorontworpen templates voor lagere kosten

Ruime keuze uit vele templates

Met behulp van het CMS kunt u makkelijk de tekst van uw website aanpassen zonder dat u zich druk hoeft te maken over de website layout. De layout wordt namelijk bepaald door een zogenaamd template. In de template staat bijvoorbeeld hoe de kop van elke pagina er uitziet en waar de inhoudsopgave komt te staan. Door te kiezen voor een vooraf ontworpen template kunt u veel kosten uitsparen. Via deze pagina heeft u keuze uit ruim 290 templates die gebruikt kunnen worden in het CMSimple content management systeem. De templates zijn ontworpen door DotComWebDesign en kunnen ongewijzigd zonder verdere kosten gebruikt worden in CMSimple websites. Zie onder voor meer informatie.

Kies eerst de template sectie:    Klik daarna op een afbeelding hieronder om de template te bekijken.

Aanpassingen en maatwerk

Voor het aanpassen van templates is technische kennis vereist. Waar nodig past MMinternet de door u gekozen template aan zodat deze voldoet aan uw wensen. Verdergaande aanpassingen, maatwerk of een exclusief voor u ontworpen template behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact op voor het aanvragen van een op maat gesneden offerte.

 

  Welkom           Consulting           Hosting           Over ons           Contact
Copyright © 2005-2024, MMinternet. Alle rechten voorbehouden. MMinternet is onderdeel van Maxint - KvK 27289686.
Website tips: ZilverenGuldens.info, SnelAfsluiten.nl, GoudenTientje.info, Kladblad.nl, Bosgrond.nl, Spaarbaak.nl, ArtGalleryPatel.nl